Ο Σύλλογος

Το Μπριτζ έχει «βαθιές ρίζες» στην ιστορία της Καβάλας και στους καπνέμπορους της πόλης, όπου συναντιόνταν σχεδόν καθημερινά, στο κτίριο της μεγάλης Λέσχης και έπαιζαν, με πάθος, το παιχνίδι αυτό.

Σκοπός της ίδρυσης του συλλόγου, είναι η αναβίωση και προώθηση του αθλήματος στην Καβάλα

ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΣΧΗ
KavalaBridge Τουρνουά στο Lucy Hotel Καβάλας

Το Bridge είναι ένα ομαδικό πνευματικό παιχνίδι, αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, που παίζεται με τράπουλα από δύο ζεύγη παικτών, που κάθονται μεταξύ τους αντικριστά. Το αγωνιστικό Μπριτζ, είναι ένα άθλημα στρατηγικής και τεχνικής, συναφές με το σκάκι, αλλά πιο κοινωνικό. Είναι το μαζικότερο παιχνίδι στον κόσμο και αυτό έχει καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες, δεδομένου ότι διεξάγονται αγώνες που ξεπερνούν σε συμμετοχή τους εκατό χιλιάδες παίκτες! Σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν εγγεγραμμένοι σε σωματεία πάνω από ένα εκατομμύριο αθλητές σε 120, περίπου, χώρες.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 2016, με πρώτο συμβούλιο τους: Δημήτρης Τσεκμέζογλου (πρόεδρος), Γιώργος Ηλιάδης (αντιπρόεδρος), Παναγιώτης Πολύμερος (γενικός γραμματέας), Μάρθα Τάτση (ειδική γραμματέας), Ελένη Βενέτη (ταμίας).

Οι ημερίδες διεξάγονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 19:00 στον πολυχώρο του Δήμου Καβάλας στον Άγιο Λουκά.

Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε Δευτέρα απόγευμα, στον ίδιο χώρο

Μέλη ΔΣ

Το ΔΣ εξελέγην στις εκλογές της 22.06.2021, και συγκροτήθηκε σε σώμα στις 23.06.2021. Η θητεία του λήγει στις 22.06.2024.

tsekmezoglou dimitris3

Τσεκμέζογλου Δημήτρης

Πρόεδρος​

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός – Επιχειρηματίας

George Iliadis2

Ηλιάδης Γιώργος

Αντιπρόεδρος​

Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Εργάζεται στο Εργοστάσιο Λιπασμάτων Ν. Καρβάλης ως Προϊστάμενος Τμημάτων Αυτοματισμού και Ηλεκτρολογικού.

ΜΠΑΧΤΣΕΒΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ1

Μπαχτσεβάνης Δημήτρης

Γενικός Γραμματέας

Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής από την Ε.Ο.Μ. Είναι Λιμενικός στην Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος με έδρα την Καβάλα.

Petrakopoulou pinelopi2

Πετρακοπούλου Πηνελόπη

Ειδικός Γραμματέας​

Απόφοιτος ΑΣΣΟΕΕ, τέως διευθύντρια ΕΟΠΥΥ

asteriadou

Αστεριάδου Ευλαμπία

Ταμίας​

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός – Ελεύθερος Επαγγελματίας